OVERIGE PRODUCTEN EN DIENSTEN

Naast de KappersKadoBon bieden wij nog andere interesante diensten aan. Wilt u meer weten bel ons gerust even op voor een advies of voor nadere informatie.

 

KNIPKALENDER

Het is belangrijk om uw bestaande klanten te koesteren én te behouden. De KnipKalender kan u daar bij helpen! Wij ontwerpen voor u een op maat gemaakte kalender die u in december aan uw klanten cadeau kunt doen. De cover van de Knipkalender wordt in de stijl van uw salon ontworpen. Eventueel met beelden van uw eigen werk, uw logo en adresgegevens. De 12 maandbladen bevatten mooie, trendy beelden van diverse leveranciers uit de kappersbranche. U creëert een onderscheidende commerciële succesfactor door een jaar lang, elke maand, uw klanten te binden met op maat gemaakte acties die een vast onderdeel zijn van de KnipKalender.

 

De 12 actiecoupons staan vermeld op een apart meegehecht blad. De coupons kunnen worden uitgeknipt door uw klanten en in de betreffende maand worden ingeleverd. Dat is pas échte klantenbinding!

 

U kunt zelf, óf samen met uw leverancier(s) de acties bedenken. U kunt met de acties inspelen op bepaalde (feest)dagen van het jaar door een moederdag- of Valentijnactie te bedenken. Of juist een actie die ná een vakantieperiode van toepassing kan zijn, zoals: ‘een hair-repair-behandeling in de maand september’. Met de KnipKalender heeft u van januari tot en met december altijd acties in uw salon... Dat is pas écht klantenbinding!

 

 

WEBSITES

Wilt u een nieuwe website, of kan uw bestaande site een metamorfose gebruiken... Ook dan zijn wij de partner waar u altijd al naar op zoek was. Van overleg en ontwerp, tot website en Google optimalisering. Wij laten u graag de mogelijkheden zien. het aanpassen van uw website was nog nooit zo eenvoudig. Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies op maat.

 

 

 

Ga direct naarOverige productenNieuwsbriefContact
over ons
werkwijze
contact
knipkalender
kappers websites
Wilt u niets missen, schrijf u in voor onze nieuwsbrief Nieuwe Haven 143d
3117 AA Schiedam
T: 010 2460800