DE KAPPERSKADOBON

Speciaal voor de kappersbranche hebben wij een webshop ontwikkeld waar leuke, hippe en echte design kadobonnen te bestellen zijn. Een kadobon moet immers leuk zijn om te geven en nog leuker zijn om te krijgen.

 

KIJKEN, KLIKKEN, KLAAR!

Vanaf nu bestelt u online uw eigen gepersonaliseerde KappersKadoBon. Kies zelf de kadobon én een verpakking die bij uw salon past of kies voor de leverancier waarmee u werkt. Dat kan al vanaf 100 exemplaren. Een ideaal geschenk voor bijvoorbeeld Moederdag, een Verjaardag, Jubileum of om iemand zomaar in het Zonnetje te zetten!

 

ALGEMENE INFORMATIE

Met de KappersKadoBon kunnen klanten een kadobon kopen die de ontvanger alléén bij uw salon(s) kan besteden. Het voordeel is dat de omzet al is gemaakt op het moment dat de bon door de consument aan u is betaald. Op de KappersKadoBon kunt u zelf het bedrag invullen dat uw klant wenst te besteden.

 

OP ELKE KAPPERSKADOBON STAAT DE VOLGENDE TEKST VERMELD:

  • Deze kadobon kunt u inwisselen voor een kappersbehandeling of een verzorgings- en/of stylingproduct.
  • Niet inwisselbaar tegen contanten en niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen.
  • Meerdere bonnen inleveren is toegestaan.
  • Alleen inleverbaar in onze salon(s).
  • Naam en/of handtekening medewerk(st)er /bedrijfsstempel

 

 

U kunt de datum van uitgifte en tot wanneer de bon geldig is zelf invullen. De klant die de bon bij uw salon inlevert moet zijn n.a.w gegevens op de kadobon noteren zodat u deze gegevens in de computer kunt verwerken.

De KappersKadoBon is een extra service om bestaande klanten te behouden en om nieuwe klanten kennis te laten maken met uw salon

Ga direct naarOverige productenNieuwsbriefContact
over ons
werkwijze
contact
knipkalender
kappers websites
Wilt u niets missen, schrijf u in voor onze nieuwsbrief Nieuwe Haven 143d
3117 AA Schiedam
T: 010 2460800